logo
Rezervacije:
01 2444 414

Rad u Poliklinici Lacić je organiziran u obliku subspecijalističkih centara i ambulanti za neinvazivnu i minimalno invazivnu dijagnostiku i liječenje različitih organa i organskih sustava ljudskog organizma. Visoki stručni, vrhunski liječnici različitih specijalizacija i subspecijalizacija, i tehnološki, najsuvremenija medicinska oprema, standardi koji su postavljeni u našoj ustanovi omogućuju nam da brzo i pouzdano razriješimo i najteže kliničke probleme.

Poliklinika Lacić je jedina privatno zdravstvena ustanova u Hrvatskoj i regiji u cijelosti opremljena najsuvremenijom opremom za kompletnu dijagnostičku obradu i liječenje bolesti štitnjače, uključujući scintigrafiju štitnjače i terapiju radioaktivnim jodom. To nam omogućuje da budemo vodeća privatna zdravstvena ustanova za liječenje bolesti štitnjače na ovim prostorima.

S obzirom na činjenicu da Poliklinika Lacić kao jedina privatna zdravstvena ustanova u Hrvatskoj i regiji raspolaže nuklearno-medicinskom tehnologijom u mogućnosti smo raditi scintigrafije svih organa ljudskog organizma. Scintigrafije su funkcionalne pretrage kojima se ispituje rad određenog organa u ljudskom organizmu. Zbog toga smo u mogućnosti učiniti kompletnu neinvazivnu kardio-vaskularnu obradu i liječenje bolesti srca i krvnih žila u vanbolničkim uvjetima, te potom donijeti točnu procjenu koji pacijenti trebaju invazivnu obradu, odnosno kateterizaciju srca i krvnih žila. Dio Poliklinike Lacić je i ambulanta za gastroenterologiju u sklopu koje smo u mogućnosti učiniti kompletnu gastroenterološku obradu: tj. ultrazvuk abdomena, gastroskopiju, konoskopiju, odstranivanje polipa (polipektomiju), te potom primijeniti adekvatno liječenje.

Kirurški blok Poliklinike Lacić čine ambulante za: estetsku i plastičnu kirurgiju, abdominalnu kirurgiju, vaskularnu kirurgiju, te proktološka ambulanta u sklopu koje se liječe hemoroidi najsuvremenijim THD i DG-HAL tehnikama. U centru za liječenje proširenih vena primjenjuju se između ostalih i dvije najsuvremenije neinvazivne tehnike liječenja proširenih vena: laserom (endovenozni laserski tretman - EVLT), te sklerozacija proširenih vena  pjenom pod kontrolom color Dopplera (UGFS).

O specifičnom zdravlju žena brinu naša ginekološka ordinacija kao i ambulanta za bolesti dojki, dok specifične zdravstvene problem muškaraca rješavamo u sklopu urološke ambulante. U sklopu internističkog dijela Poliklinike Lacić nalaze se i druge subspecijalističke ambulante kao što su: endokrinološka, hematološka, nefrološka, pulmološko-alergološka, te ambulanta za imunološke i reumatske bolesti. Ordinacija za bolesti očiju, tj oftalmološka ambulanta, ORL ordinacija ili ambulanta za bolesti uha, grla i nosa, kao i ortopedska ordinacija također su dio Poliklinike Lacić. Brigu o mentalnom zdravlju naših pacijenata kao i liječenje neuroloških bolesti i poremećaja realiziramo kroz neurološku i psihijatrijsko-psihološku ambulantu.

Poliklinika Lacić, sukladno željama, potrebama i mogućnostima naših pacijenata, nudi vrlo širok raspon preventivnih sistematskih pregleda od razine osnovnih preventivnih pregleda do nivoa kompletnih menadžerskih sistematskih pregleda.

Rezervirajte termin za pregled

Molimo Vas da ispunite slijedeća prazna polja kako bismo mogli odgovoriti na Vašu rezervaciju.

Riješite svoj zdravstveni problem
ili nazovite za rezervaciju pregleda
01 2444 414

KONTAKT

Poliklinika Lacić
Bukovačka cesta 238
10000 Zagreb, Hrvatska

Radno vrijeme: PON - PET od 8h do 20h

OIB:47336386576
Žiro račun:HR8623600001102055398

 

TELEFON:
+385(0)1 2444 - 414
+385(0)1 2336 - 555

 

FAX:
+385(0)1 2444 - 412

 

NAŠA LOKACIJA